OVER ONS

WIE ZIJN WIJ?

 

MISSIE

Veel mensen hebben behoefte aan rust, ruimte, alleen zijn, herstellen van werkstress en (dreigende) burn-out. Stilte, alleen zijn en de natuur zijn helende elementen voor een overbelaste geest. Veel mensen vinden hun weg voor een korter of langer verblijf in kloosters of vergelijkbare oorden. De vraag naar retraites is groot. Wij bieden die mogelijkheid op een goed bereikbare locatie in de zuidelijke Bourgogne.

Op deze schitterende locatie zijn prachtige kamers en is  serene rust te  vinden gecombineerd met een fantastisch uitzicht.

Niets hoeft, behalve tot rust leren komen. Naar wens zijn gesprekken met een psycholoog mogelijk.

Naar keuze gedurende een aantal dagen tot maximaal twee weken verblijft u op onze locatie La Montagne Bourgogne (775 km van Utrecht, 5 minuten van de A6) en geniet u van de serene rust, het groen en het weidse uitzicht. Bij kraakhelder weer tot aan de Mont Blanc.

Rust en reflectie staan centraal in de wandelingen en gesprekken die (naar keuze) individueel en in groepsverband kunnen worden gevoerd onder leiding van een ervaren psycholoog en organisatie adviseur.

Er is geen druk, rust en privacy staan voorop! Maatwerk en aansluiten bij uw individuele behoeften is het uitgangspunt.

 

Door de afstand en het natuurrijke landschap is het doel van de week los te komen van de omgeving waarin stress is ontstaan en desgewenst samen inzicht te krijgen in de factoren die helpen weer in balans te komen en te blijven.

Partners zijn welkom. Inclusief ontbijt vanaf € 85 per persoon per overnachting. Begeleiding of diner in overleg. Neem voor aanmelding of informatie contact op met Wim Driesse (06-22139372) of mail naar contact@retraitebourgogne.com.

Tel: +31 6 22 13 93  72

CONTACT